Leverings voorwaarden

Leveringen

Doordat elk product handmatig op de post wordt gedaan bedraag de gemiddelde levertijd 5 werkdagen Dit blijft een indicatie.. Mocht het vertraging oplopen , proberen wij  u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen. Het product wordt speciaal voor u op post gedaan.

Verzendkosten

Nederland *Verzendkosten 7,50 per bestelling

Bestellen met een waarde hoger dan 35 euro zijn de verzendkosten gratis

Verzenden en retourneren 

U heeft het recht om 14 dagen na aflevering het artikel te beoordelen. Het is toegestaan het artikel uit te proberen zoals u dat ook fysiek in de winkel zou doen.  Controleer het artikel of het onbeschadigd  is, als dit niet zo is  graag meteen contact met ons opnemen via de mail of het contact formulier

U kunt het artikel retour sturen binnen de zichttermijn van 14 dagen. 

U draagt zelf de kosten voor de retourzending.  Wij adviseren u het artikel aangetekend te versturen zodat u bent verzekerd tegen het kwijtraken van het pakket, en een vergoeding wordt uitgekeerd door de verzender (DHL of andere verzender) of mocht het pakket kwijt raken. Volgens de voorwaarden is dit niet verplicht , aangezien de verantwoordelijkheid van het verzenden bij u ligt raden wij het zeker aan. 

Wij accepteren alleen de artikelen retour mits;

* Onbeschadigd en ongebruikt

* In de originele verpakking verpakt

* Een ingevulde retourbon bevat

* Binnen 14 dagen retour

* De kosten voor de retourzending zijn voor u rekening

Mocht een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.         

Retouradres

Twice as nice

Kerkstaat 22

5527 EG Hapert

Nederland

Modelformulier voor herroeping                                                 

Terugbetaling

In geval van terugbetaling van het aankoopbedrag bij retournering, wordt het bedrag zsm uitgevoerd, en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van de het herroepingsrecht.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft.

Betaalmethoden

Bij www.twiceandnice.nl  kunt u veilig online betalen. Als u een betaalwijze selecteerd word u automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Mollie.com. Nadat u de betaling heeft afgerond ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van u bestelling per mail.